Levensloop

Muziektheaterspektakel "LÈVESLOOP ...EN TRUG"

Een theaterstuk over de evacuatietochten in 1944 vanuit Noord Limburg.

Op 15 oktober 2019 start de eerste van de 10 voorstellingen van dit prachtige Muziektheaterspektakel. Het verhaal is gebaseerd op het dagboek van Mimi Janssen, waarin zij vertelt over de barre tocht in 1944, die zij samen met haar drie zussen heeft gemaakt. Inmiddels zijn alle vier zussen overleden en vanuit het hiernamaals kijken zij terug op die moeilijke tijd, waarin alleen al in Noord Limburg, meer dan 6000 mensen gedwongen hebben moeten evacueren.

Het team van ‘Lèvesloop...en Trug’ heeft bewust gekozen om de voorstellingen in oktober 2019 te plannen. De reden is, dat de evacuatietochten precies 75 jaar geleden omstreeks september/oktober hebben plaatsgevonden. En ondanks het feit dat het een uitdaging zal worden qua weersomstandigheid hopen we ook, dat deze herfstmaand zal bijdragen aan het opnieuw doorleven en herinneren aan die ellendige tochten, waardoor het besef van vrijheid in ons land nog bewuster ervaren zal worden. 

‘EEN MOOIE VOORSTELLING OM TE BELEVEN’

De acteurs/actrices maar ook alle vrijwilligers die betrokken zijn bij dit stuk zijn bijna allemaal Limburgers en het Team van Lèvesloop is zich bewust van het feit dat zij heel veel tijd en moeite geven om dit stuk tot een succes te maken. Daarvoor willen wij hen allemaal nu al en bij voorbaat heel hartelijk danken!! 

Speeldagen 

Van 15 t/m 26 oktober, inloop 19.30 uur bij Roepaen.

Entreekosten: €25,--, Kinderen t/m 17 €17,50

Try-outs di 15, wo 16, do 17 okt: € 15,--

Kaarten kopen

Koop eenvoudig online via de website. Soms komt het voor, dat mensen het moeilijk vinden om, om welke reden dan ook via internet kaarten te kopen. Voor deze mensen stellen wij een telefoonnummer ter beschikking om toch kaarten te kunnen bestellen: 06-53374737

Evenement tijdlijn