Roepaen

Robert Jan Stips & Marieke Brokamp | Terrasconcert

In 2020 is het voor Robert Jan Stips inmiddels 50 jaar geleden dat hij met Supersister op verrassende wijze acte de présence gaf op het Holland Pop Festival en bij het grote publiek in 1970 al een geheel eigen plek veroverde. Hij was het kloppend hart van Supersister, speelde in Golden Earring, waar hij vioolpartijen voor componeerde. Scoorde met Freek de Jonge een nummer 1-hit, produceerde Gruppo Sportivo en was de eerste in Nederland die met samples begon in de band Nits.

Deze tovenaar van de Nederpop brengt op 14 augustus een nieuw programma met violiste Marieke Brokamp. Het duo speelt voor een groot deel bewerkingen van de bekendere werken uit Stips' rijke pophistorie – Supersister, Golden Earring, Sweet d'Buster, Transister, Freek de Jonge en NITS. Maar ook zeldzaam film-, expo- en documentaire muziek van Robert Jan komt aan bod.

Het niveau en speelplezier en van dit bijzondere duo werkt aanstekelijk: een ongedwongen avond grenzeloos muziekgenieten!

Per concert verkoopt Roepaen een beperkt aantal kaartjes (2-persoonstickets en een paar 1-persoonstickets) zodat iedereen op een veilige afstand van de show kan genieten. Hierbij nemen ze alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. Ze volgen het protocol dat is opgesteld door Koninklijke Horeca Nederland.

Evenement tijdlijn

14 aug 2020