Maurice de hoek

Maurice van Hoek Kanotocht en concert

De meest relaxte combideal! Een kanotocht en daarna een concert in het klooster. Eerst vaar je door het prachtige natuurgebied 'De Zelderse Driessen' om vervolgens aan te meren bij Roepaen voor een semi-akoestisch concert van Maurice van Hoek. Een exclusief optreden in de kapel van het klooster. 

Americana artiest Maurice van Hoek is geen onbekende van Roepaen, we volgen deze jonge muzikant al sinds 2013 en blijven fan! Op reis door Amerika verkent Maurice het gebied waar de seventies countryfolk van iconen als The Eagles en James Taylor zijn oorsprong vindt en voelt zich meer dan ooit aangetrokken tot het genre. De zeggingskracht die er van de muziek uit gaat raakt Van Hoek. “Drie akkoorden en de waarheid spreken, dat moet je kunnen. Alles wat het liedje dient.” 

Na zijn reis brengt hij het album 'Live Forevermore' uit, gevolgd door 'Traveling Man' in 2018. Dit laatste album ontvangt lovende kritieken: 

"Een van de beste Nederlandse countryrockalbums van 2018” – Heaven Magazine

“Traveling Man verdient het om wijd en zijd gehoord te worden” - Altcountry.nl

“Een van de grootste talenten in ons land op het gebied van moderne country en americana” - Lust For Life MagazineEen 1-persoonsticket (kanotocht+concert+drankje): € 22,50 ex. servicekosten

Een 2-persoonsticket (kanotocht+concert+drankje): € 45,- ex. servicekosten

Evenement tijdlijn

29 aug 2020