Bijeenkomst Kenniscommunity voor (startende) ondernemers

Bijeenkomst Kenniscommunity voor (startende) ondernemers

BiblioPlus organiseert sinds begin 2021 Meet-up’s voor startende ondernemers in de regio’s Land van Cuijk en Noord-Limburg. Het Maasvallei Netwerk biedt een innovatief platform aan ervaren en gevestigde ondernemers. Beide organisaties stimuleren kennisdeling en ontmoeting en willen bijdragen aan een vruchtbaar en gezond ondernemersklimaat in de regio. Iedere drie maanden kunnen ZZP’ers of aspirant ondernemers tijdens een Meet-up kennismaken met elkaar en met ervaren ondernemers die hun kennis komen delen.

Op 20 september is Ton Derks, directeur van Infrascoop, aanwezig om de netwerkers iets te leren over ondernemerschap en vragen te beantwoorden.

Wil je zien en horen wie Ton is en wat hij doet? En waar andere startende ondernemers in jouw buurt mee bezig zijn? Sluit je ook aan bij de Kenniscommunity Ondernemerschap. Deelname is gratis!

Vooraf aanmelden is nodig. Kijk voor meer informatie en aanmelden op: https://biblioplus.op-shop.nl/7580/starters-meetup-kenniscommunity-ondernemerschap/20-09-2022

Evenement tijdlijn