Kinderlezing “De geschiedenis van Gennep in ooievaarsvlucht”

Kinderlezing “De geschiedenis van Gennep in ooievaarsvlucht”

Boekenschrijver en verhalenverteller Gerard Sonnemans geeft in de Kinderboekenweek, op zaterdagmiddag 8 oktober 2022 om 13.00 uur, bij de Tourist Info Gennep in het Oude Stadhuis een interactieve kinderlezing: “De geschiedenis van Gennep in ooievaarsvlucht”.

Wat is dat voor vreemd kannetje? Van wie was die fluit? En dat horloge? En werd die jonge Norbert nou ridder of monnik? Gerard Sonnemans kan er super interessant over vertellen.

De kinderlezing is in de raadzaal van het Oude Stadhuis, misschien wel het belangrijkste gebouw van Gennep! Daarna kun je op de benedenverdieping bij de Tourist Info de kinderboeken die hij geschreven heeft bekijken. Als je wilt, zet schrijver Sonnemans in gekochte boeken een handtekening of een opdracht.

Gerard Sonnemans schrijft voor peuters tot pubers (en ouder), over vroeger en over nu, over avonturen dichtbij en ver weg.

Alle kinderen van ongeveer 6 tot 12 jaar zijn welkom, of je nu in Gennep woont of er op vakantie bent. En ouders mogen natuurlijk ook mee.

Kom je luisteren en meedoen?

Locatie: Stadhuis, Markt 1 in Gennep

Zaterdag 8 oktober 2022, aanvang 13.00 uur. De entree is gratis.

Evenement tijdlijn