Torenbeklimming

Zomeravond-Torenbeklimming

De Zomeravond-Torenbeklimming vindt dit keer plaats op woensdag 05 juli 2023. Na de enthousiaste reacties van vorig jaar organiseert Tourist Info Gennep samen met Bezoekerscentrum Martinustoren deze Torenbeklimming weer op een van de langste dagen van het jaar.

Eerst nemen de stadsgidsen je mee met een kort ommetje. Daarna beleef je in de toren op de vijf verdiepingen de geschiedenis van Gennep in de vorm van geluiden, korte filmpjes en levendige verhalen van de gidsen. Helemaal boven wordt het beklimmen van de trappen beloond met en kleine verrassing en een fraai uitzicht over Gennep. En wie weet zie je wel vleermuizen vliegen. Een bijzondere ervaring voor bezoekers én inwoners van Gennep.

Locatie en tijd: woensdag 05 juli 2023 om 21.30 uur bij de Martinustoren, Torenstraat (nabij nr. 17) in Gennep. De torenbeklimming duurt tot ca. 23.00 uur.

Beleef Gennep in het donker, kom je ook?

De prijs is EUR 3,00 voor volwassenen en EUR 1,00 voor kinderen tot 12 jaar (contant te voldoen bij aanvang). Maximaal 15 personen. Let op: Vol = vol.

Als je deze bijzondere zomeravond niet wilt missen, meld je dan uiterlijk 01 juli voor 13.00 uur aan door een e-mail te sturen naar touristinfo@visitgennep.nl of bel naar 0485-540266 tijdens openingstijden van Tourist Info Gennep.

Evenement tijdlijn