Dagwandeling met de boswachter

Dagwandeling met de boswachter

Op zondag 2 oktober organiseert NM een dagwandeling met de boswachter. Het wordt een prachtige wandeling over de stuwwal, Heumense schans, Mookerschans, Mookerheide, Zevendal en voor de lange route de Diepen.

We starten om 09.30 uur en om 10.00 uur met koffie/thee bij de ‘ Barn’ vlakbij het Jachtslot Mookerheide dat nu nog in de steigers staat. De verzorgde lunch wordt in de werkschuur in het Zevendal genuttigd en terug bij de Barn is er uiteraard weer een drankje als afsluiting.

Er is een tocht van 12 km en een van 18 km. Een goede conditie, passende kleding en schoenen zijn nodig om met veel plezier van deze tocht te kunnen genieten.

Deze activiteit is geen excursie. De nadruk ligt bij deze activiteit ligt op het al wandelend genieten van de prachtige omgeving.

Praktische informatie

Door het heuvelachtige terrein is de wandeling alleen geschikt voor wandelaars die goed ter been zijn. De start is de Barn op Landgoed Mookerheide. De prijs is inclusief eten en drinken. Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk! Per groep kunnen 10 personen deelnemen. Ook kinderen zijn van harte welkom. Aanmelden doe je via nm.nl/agenda/rijk-van-nijmegen

Evenement tijdlijn