Wandel of fiets rondom de Martinustoren

Donderdag 04 juni 2020
De prachtige Martinustoren in Gennep is een bezoekers-centrum geworden. De toren is 5 verdiepingen hoog en verteld op iedere verdieping iets over de cultuur in Gennep. Op de bovenste verdieping is er een prachtig uitzicht over het landschap en Gennep. Helaas is de toren nu gesloten omdat men vanwege het covid19 virus geen veiligheid kunnen bieden aan de bezoeker. Normaal is de toren van 10 uur tot 18 uur iedere dag vrij toegankelijk te bezoeken. Maar de toren bied te weinig ruimte om voldoende afstand van elkaar te houden.
Maar genieten van de fiets en wandelroutes kan natuurlijk wel en wellicht word je zo geïnspireerd om nog een keer de Martinustoren te beklimmen. 

De website van de Martinustoren geeft via tekst, foto’s en film(s) informatie over de diverse onderwerpen. Via korte films krijgt u een indruk van onze fietsroutes. De routes vindt u door op de betreffende routenaam te klikken. De routes zijn als pdf- en GPS-routes te downloaden. Hier vind je ook korte documentaires over de schoonheid van de natuur en de bijzondere cultuurhistorie. Meer info op www.visitgennep.nl