Kerstmarkt 2017 in het teken van 400 jaar Stadhuis Gennep

Woensdag 06 september 2017
Zaterdag 9 en zondag 10 december vindt op de sfeervolle Markt in Gennep weer de traditionele kerstmarkt plaats, georganiseerd door de Stichting Summmertime. Zondag 10 december is tevens koopzondag in Gennep, wat zonder twijfel voor extra publiek zal zorgen. Exposanten die deel willen nemen worden opgeroepen zich bij de organisatie te melden. De kerstmarkt 2017 staat in het teken van 400 jaar Stadshuis Gennep. De organisatie is druk bezig om op verschillende manieren het historisch karakter van de Markt en het stadhuis naar voren te laten komen.

Beide dagen begint de kerstmarkt om 13.00 en eindigt om 17.00 uur. De Markt wordt feestelijk aangekleed in kerststijl en op beide dagen wordt  er voor passende muziek gezorgd zowel levend als mechanisch. Diverse koren en muziekgezelschappen van binnen en buiten Gennep zullen hun  medewerking verlenen en met hun muzikale kwaliteiten zorgen voor een mooie sfeer.  Er is nog ruimte voor belangstellende ondernemers, kunstenaars, ambachtslieden en hobbyisten om de kramen te vullen met gepaste artikelen/activiteiten. Aanbod van drank en food kan alleen in overleg met de organisatie. Ook voor musici (zangers, instrumentalisten, combo’s) is er nog plek.

Er zijn voldoende stands in de vorm van overdekte kramen van 4 meter breed beschikbaar waarmee de hele Markt rondom gevuld wordt. Voor een fijne kerstsfeer wordt o.a. gezorgd door de aankleding, passende muziek en toneelspelers. De centrale optredens vinden plaats op een podium, dat vóór het stadhuis geplaatst gaat worden. Er verschijnen ook ambulante muziekgezelschappen elders in het winkelhart van Gennep en rondom de Markt.

Een  stand kan per dag of voor beide dagen gehuurd worden, desgewenst inclusief elektriciteit.
Aanmeldingen graag zo spoedig mogelijk bij Stichting Summmertime Gennep  email-adres : info@summmertimegennep.com of bij Ernst Lamers, email-adres:  ernstlamers@home.nl, telefoon 0485-514342 of mobiel  06-23629187.