Lokaal shoppen in Gennep

Donderdag 30 december 2021
De huidige lockdown betekent weer een flinke tegenvaller voor onze ondernemers. Gelukkig tonen zij veel veerkracht en komen zij met creatieve oplossingen. De winkelstraten zijn geenszins uitgestorven! Natuurlijk zijn de supermarkten open, maar ook de bakkers, slagers en andere winkels voor eten en drinken. Verder zijn open: apotheken, opticiens, drogisterijen en winkels voor reparatie en onderhoud. Bloemenwinkels mogen hun bloemen voor de deur verkopen en indien mogelijk kun je bij fitnesscentra buiten sporten.

De meeste overige ondernemers zijn trouwens ook gewoon aanwezig; om jouw online of telefonische bestelling klaar te maken of te overhandigen. Of ze bezorgen het lekker snel bij je thuis. Op de website, social media, via face-time bellen of in de etalage van de ondernemers zie je wat er aangeboden wordt. Als je twijfelt kun je een pas-tas bestellen met daarin bijvoorbeeld speciaal voor jou geselecteerde kleding. Kun je gewoon thuis passen en beslissen wat je wel of niet neemt.

Uren in de keuken

En heb je geen zin om uren in de keuken door te brengen en zit je liever met een drankje bij te praten? Laat je lunch, diner of borrelapjes gewoon bezorgen of haal het af! Ook veel van de horeca-ondernemers zijn nl aanwezig om voor jou een lekker maal te bereiden, een feestelijke borrelplank samen te stellen of om een goede take away koffie voor je te maken.

Op https://www.visitgennep.nl/ontdek/ zie je welke ondernemers er o.a. zijn in Gennep, hou hun websites en social media (check vooral hun stories!) goed in de gaten voor het assortiment, menukaarten, bezorgmogelijkeheden en updates.

Wordt jouw bedrijf nog niet vermeld op www.visitgennep.nl?
Dat kun je heel eenvoudig oplossen: meld je hier aan
Deelname is in principe gratis, je betaalt alleen een klein bedrag voor de foto's bij het artikel die door een professionele fotograaf gemaakt worden.

Koop bij de lokale ondernemers, dan is er ook na deze pandemie nog een leuk en gezellig centrum met genoeg winkels en horeca-zaken. Wees loyaal, koop lokaal!