Foto Jachthaven De Driesen

Jachthaven De Driesen

Middelaar

Jachthaven De Driesen

Wij heten u van harte welkom bij Jachthaven “De Driesen” in Middelaar gelegen aan de Witteweg 23, 6587 AJ Middelaar.

Komt u over het water vanaf de Maas, dan vindt u onze jachthaven in de zijarm van de Maas vanaf Mook aan de Mookerplas  aan stuurboordzijde na het bruggetje. Jachthaven “de Driesen” is al meer dan 40 jaar de ideale thuishaven voor uw kostbare bezit.  Het beheer is in handen van Sichting Waterrecreatie “De Driesen”.. Dit betekent dat er gewerkt wordt op een "non profit basis" en dat klinkt door in de tarieven.

De Jachthaven heeft een oppervlakte van meer dan 2000 vierkante meters en heeft ongeveer 200 ligplaatsten. Een mooiere locatie kun je je niet wensen. In het vaarseizoen bent u als passant van harte welkom. De havenmeester geeft u graag informatie over  de schitterende natuur die het grensgebied van Noord-Limburg, Zuid-Gelderland en Oost-Brabant kenmerkt.  In de nabijheid van het water vindt u een scala aan culinaire mogelijkheden, van pannekoekenhuis tot haute cuisine. Niet voor niets noemt men de Mookerplas wel "Lido di Mook".

De jachthaven is van alle moderne gemakken voorzien. U vindt er elektriciteit en water op de steigers, op de wal is er een toiletruimte met douches. Tevens is er een mogelijkheid om te wassen. De jachthaven heeft gratis WIFI.

Wij wensen u veel vaarplezier en verwelkomen u graag in onze jachthaven.

Foto Jachthaven De Driesen Foto Jachthaven De Driesen Foto Jachthaven De Driesen
Jachthaven De Driesen
Witteweg 23
6587 AJ Middelaar