Foto Jachtslot de Mookerheide

Jachtslot de Mookerheide

Molenhoek

Jachtslot de Mookerheide

Jachtslot Mookerheide, gelegen op het schitterende Rijksmonument Landgoed Mookerheide, is een unieke locatie. 

Het imposante Jachtslot is een populaire locatie voor zowel locals als toeristen en biedt dagelijks een warm welkom voor gasten die op zoek zijn naar een heerlijke kop koffie na een wandeling over de Mookerheide, een smakelijke lunch, een gezellige borrel of een culinair diner. 
Maar Jachtslot Mookerheide biedt meer dan alleen lekker eten en drinken. Het is ook een perfecte locatie voor zakelijke evenementen of privé bijeenkomsten. Of je nu een vergadering, presentatie of workshop wilt organiseren of een bruiloft, verjaardagsfeest of jubileum viert, het team van Jachtslot Mookerheide staat voor je klaar. We denken graag met je mee bij de voorbereiding en zorgen voor de gastvrije uitvoering van een onvergetelijke dag.

Het Jugendstil Jachtslot dateert uit 1904 en is de afgelopen jaren compleet gerestaureerd door Natuurmonumenten en teruggebracht in zijn oorspronkelijke, traditionele staat. Het pand is zowel binnen als buiten rijkelijk gedecoreerd en prachtig om te zien. Andersom kun je vanaf de torenkamer over de regio uitkijken naar bijvoorbeeld Nijmegen, Plasmolen en Cuijk. 
Het interieur van het Jachtslot is eigentijds en comfortabel maar weerspiegelt ook de rijke geschiedenis van het gebouw.

Kom genieten en nieuwe herinneringen maken!

Foto Jachtslot de MookerheideFoto Jachtslot de MookerheideFoto Jachtslot de MookerheideFoto Jachtslot de MookerheideFoto Jachtslot de MookerheideFoto Jachtslot de MookerheideFoto Jachtslot de MookerheideFoto Jachtslot de MookerheideFoto Jachtslot de Mookerheide
Jachtslot de Mookerheide
Heumensebaan 18
6584 CL Molenhoek
OpeningstijdenDe horeca van Jachtslot Mookerheide is 7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur. Honden zijn welkom op het terras.