Foto Roepaen Podium

Roepaen Podium

Ottersum

Roepaen Podium

Al meer dan 25 jaar is Roepaen, een voormalig klooster uit 1800, een van de meest unieke evenementen locaties van Nederland. Wij bieden op jaarbasis rond 100 onderscheidende concerten, evenementen en festivals met (inter)nationale topartiesten in bijzondere genres. Zowel binnen als buiten.

Bedrijfsfeest / Zakelijke bijeenkomst
Gaat u een evenement organiseren en bent u op zoek naar een fantastische locatie? U bent van harte welkom bij Roepaen. De diversiteit aan sfeervolle zalen zoals onze Kapel, Nightclub, v.d. Loo zaal, de Underground en talloze nonnenkamers maakt Roepaen geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen van 50 tot 1500 personen. Het evenemententerrein van 5 hectare is groot genoeg voor zowel kleine als grote producties. Roepaen is dé locatie voor unieke bedrijfsfeesten, congressen, productlanceringen, vergaderingen en bedrijfsfestivals. Elk evenement vraagt om een eigenzinnige, verassende en een unieke aanpak. Ook kamperen is mogelijk! Om een evenement in goede banen te leiden, hebben wij ervaren specialisten in huis.

Voor uw zakelijke bijeenkomsten zijn wij gespecialiseerd in het maken van maatwerk. We hebben zeer concurrerende tarieven voor met name grotere gezelschappen. Capaciteit plenair 375 tot 400 gasten. Zalen met een grote diversiteit qua afmeting en sfeer staan tot uw beschikking. Bij goed weer zijn er bijzondere parallelplekken rondom het klooster of aan het riviertje de Niers.

Escape Room
Altijd al met uw collega’s of vriendengroep een escape room challenge willen doen? Dat is nu mogelijk in een voormalig klooster! Een twee uur durend spel waarin iedereen tegelijkertijd tegen elkaar strijdt om in de top 3 te komen! De groepen worden door de klant, of ons, ingedeeld. Wij zorgen ervoor dat het spel zich afspeelt op de mooiste plekken in en om ons klooster, en houden rekening met uw interesse, smaak en targets! De inhoud van het koffertje triggert de deelnemers, om met al hun mogelijkheden, het spel op te lossen en uit te spelen. Tijdens het spel ziet men gemotiveerde groepen, in wanhoop met een koffertje. Op zoek naar wat? Hoe te denken en kijken, om het op te lossen! Welke acties, initiatieven, ideeën, strategieën en keuzes maken zij om de eindstreep zo snel mogelijk te halen?

Muziekpaleis
Zijn jullie geïnspireerd door een aantal leuke muziekclips? Show it, en maak je eigen versie in ons Muziekpaleis! Of je nou iets hebt met Queen, Pharrel Williams, Kendrick Lamar of Lee Towers? Niks is te gek! Wij zorgen voor alle attributen zoals decor, licht & geluid, kleding, noem het maar op! Jullie zorgen voor de show! Onze theatercoaches ondersteunen om je eigen productie neer te zetten. Samen ga je improviseren, oefenen en voorbereiden. Wanneer iedereen klaar is, gaat de muziek aan en zijn de spots op je groep gericht. Alle aanwezige deelnemers kunnen genieten van elkaars spetterende presentatie op het toneel! Al snel merk je dat je collega’s de nodige creativiteit en unieke ideeën hebben wat het een perfecte teambuildingsactiviteit maakt! Iedereen denkt mee om de show neer te zetten en niemand zal zich gaan vervelen. Aansluitend, óf tijdens lekker eten, de eindpresentaties en een feestje met een DJ!

Outdoor Gennep
Outdoor Gennep is ook een onderdeel van het eigenzinnige Roepaen. Samen met onze partners bieden wij ontspannende arrangementen en daarnaast, indien gewenst, maatwerk opdrachten met een ‘trainende’ intentie. De landerijen rondom het klooster en aan de Niers zijn zeer geschikt voor alle outdoor programma’s.

Kano huren
Roepaen ligt aan de snelst stromende rivier van Nederland; de Niers, een regenrivier die ontspringt bij Mönchengladbach en vervolgens via het Duitse gebied naar Nederland voert en uitmondt in de Maas. Het is een prachtige rivier die met zijn fraaie bochten, flora en fauna steeds weer verrast! De Niers is gemiddeld een meter diep en dus voor iedereen te bevaren. Roepaen beschikt als enige in deze regio over een kano in- en uitstapplaats.

Een kano huren kan voor (grote) groepen maar ook voor individuele particuliere vaarlustigen!

Foto Roepaen PodiumFoto Roepaen PodiumFoto Roepaen PodiumFoto Roepaen PodiumFoto Roepaen PodiumFoto Roepaen PodiumFoto Roepaen PodiumFoto Roepaen PodiumFoto Roepaen PodiumFoto Roepaen PodiumFoto Roepaen PodiumFoto Roepaen PodiumFoto Roepaen PodiumFoto Roepaen PodiumFoto Roepaen Podium
Roepaen Podium
Kleefseweg 9
6595 NK Ottersum