Foto Smaakparels

Smaakparels

Smaakparels

Bezoek Smaakparels in de Top van Limburg en proef alle smaken van de regio tijdens een heerlijk dagje uit!

De 28 bedrijven die zijn aangesloten bij Smaakparels organiseren verrassende en unieke activiteiten rondom streekproducten. Zo kun je verse kruiden gaan plukken voor de thee of aspergepannenkoeken eten. Je proeft de zoetste aardbeien, gaat op koe-safari of leert alles over het wecken van fruit, jam maken of het steken van asperges. De Smaakparels ontvangen je hartelijk in de Top van Limburg waar je de 'pareltjes' van de streek ontdekt en proeft.

De Arrangementen van Smaakparels zijn ontstaan uit samenwerking van verschillende bedrijven; actief en toch ontspannen met de smaak van de streek kennismaken. Daar steek je wat van op en het is nog lekker ook!

Waar vind je de Smaakparels?
Waar vind je de Smaakparels? De bedrijven vind je in het gebied vanaf de Mookerheide en de Sint Jansberg in het noordelijke puntje van Limburg, via de langgerekte Maasduinen tot in Well. We benoemen niet per toeval deze natuurgebieden; ze zijn enorm in trek bij Pieterpadwandelaars, knooppuntfietsers en campinggasten. Maar dat er hier ook zoveel smakelijks te beleven is, weten nog veel te weinig mensen. De Smaakparels gaan u nog verrassen!

Foto Smaakparels
Smaakparels