Foto De Pannekoekenbakker

De Pannekoekenbakker

Plasmolen

De Pannekoekenbakker

Bij De Pannekoekenbakker Plasmolen staat de kunst van het pannenkoeken bakken centraal. Onze ervaren koks bereiden met liefde en vakmanschap een breed scala aan smakelijke pannenkoeken. Of je nu houdt van traditionele pannenkoeken met stroop en poedersuiker, hartige varianten met kaas en spek, of verrassende creaties met bijzondere ingrediënten, bij ons vind je altijd iets naar jouw smaak.

Maar De Pannekoekenbakker Plasmolen biedt meer dan alleen heerlijke pannenkoeken. We hebben ook een geweldige speeltuin waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en plezier kunnen maken. Terwijl de kleintjes zich vermaken, kunnen de ouders ontspannen en genieten van hun maaltijd in een gezellige en gastvrije sfeer.

En er is nog een leuke verrassing voor de kinderen! Na het eten ontvangen ze smulmunten die ze kunnen inruilen voor speelgoed in onze speelgoedwinkel. Zo wordt een bezoek aan De Pannekoekenbakker Plasmolen een waar avontuur waarbij plezier en lekkernijen hand in hand gaan.

Foto De PannekoekenbakkerFoto De PannekoekenbakkerFoto De PannekoekenbakkerFoto De Pannekoekenbakker
De Pannekoekenbakker
Witteweg 8
6586 AE Plasmolen
OpeningstijdenMaandag t/m zondag vanaf 11.00u. U kunt dagelijks tot 20.00 uur bij ons binnenkomen. Ons restaurant sluit om 22.00 uur.