Foto Grand Cafe De Mallejan

Grand Cafe De Mallejan

Plasmolen

Grand Cafe De Mallejan

Een restaurant met een rijke geschiedenis. De Mallejan is al reeds sinds 1966 een feit. Daar komen familie, vrienden en collega’s samen.

Om te genieten op het aangename terras en van de sfeervolle ambiance in onze zaak. Onder het genot van een kop koffie met gebak. Of trakteert u zichzelf op een heerlijke lunch of een verrassend diner. Natuurlijk bent u ook welkom voor een borrel aan de bar. De Mallejan is 7 dagen in de week geopend en voor iedereen uitnodigend, vermakend en biedt ook de zakelijke bezoeker voldoende faciliteiten. Vraag gerust naar de mogelijkheden in onze zaal en/of patio. Er zijn verschillende combinaties en/of opstellingen mogelijk, van vergadering met lunch tot verjaardag met grill.
Tot ziens bij de Mallejan!

“Veelzijdig, gezellig en bourgondisch goed!”

-René en Silvia-

Foto Grand Cafe De MallejanFoto Grand Cafe De MallejanFoto Grand Cafe De MallejanFoto Grand Cafe De MallejanFoto Grand Cafe De MallejanFoto Grand Cafe De MallejanFoto Grand Cafe De MallejanFoto Grand Cafe De MallejanFoto Grand Cafe De MallejanFoto Grand Cafe De MallejanFoto Grand Cafe De Mallejan
Grand Cafe De Mallejan
Muldershofweg 3
6586 AG Plasmolen
OpeningstijdenMaandag t/m zaterdag vanaf 10:30 uur
Zondag vanaf 10:00 uur