Foto Hotel De Molenhoek - Nijmegen

Hotel De Molenhoek - Nijmegen

Molenhoek

Hotel De Molenhoek - Nijmegen

Hotel De Molenhoek-Nijmegen is onderdeel van Van der Valk, een oer-Hollands familiebedrijf met verschillende hotels in Nederland en in het buitenland. Van der Valk Hotel De Molenhoek ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied Mookerheide en is daardoor dé perfecte uitvalsbasis voor een fiets- of wandelvakantie. Maar ook voor een bezoek aan een stad is Hotel De Molenhoek zeer geschikt, Nijmegen ligt op slechts 6 kilometer afstand.

Het hotel beschikt over 56 hotelkamers en heeft een gezellig restaurant en terras. De menukaart biedt voor ieder wat wils en ook zijn er op de menukaart verschillende seizoensspecialteiten te vinden.

Ook is het mogelijk (elektrische)fietsen en mountainbikes te huren in het hotel, om zo de prachtige omgeving te kunnen verkennen.

Foto Hotel De Molenhoek - Nijmegen Foto Hotel De Molenhoek - Nijmegen Foto Hotel De Molenhoek - Nijmegen Foto Hotel De Molenhoek - Nijmegen Foto Hotel De Molenhoek - Nijmegen Foto Hotel De Molenhoek - Nijmegen Foto Hotel De Molenhoek - Nijmegen Foto Hotel De Molenhoek - Nijmegen Foto Hotel De Molenhoek - Nijmegen
Hotel De Molenhoek - Nijmegen
Rijksweg 1
6584 AA Molenhoek