Foto IJssalon Clevers Plasmolen

IJssalon Clevers Plasmolen

Plasmolen

IJssalon Clevers Plasmolen

Welkom.

IJssalon Clevers Plasmolen ligt in de kop van Noord-Limburg in een van de authentieke kunstenaarskolonies die Nederland rijk is. Plasmolen is rijk aan cultuur, natuur en historie en leent zich uitstekend om te fietsen en wandelen. Tijdens een van de vele wandelroutes kun u de historie van Plasmolen ontdekken, zoals de watermolen in de bovenste Plasmolen, de grootste Romeinse villa die ooit in Nederland gevonden is of kom meer te weten over de Slag op de Mookerheide. Ook watersportliefhebbers halen hun hart op in recreatiegebied de Mookerplas.

De ijssalon ligt in het centrum van Plasmolen dat goed te bereiken is met het openbaar vervoer of auto. Men kan gratis parkeren op een van de 220 parkeerplaatsen. De ijssalon heeft naast 70 zitplaatsen een prachtig terras van 130 zitplaatsen om te genieten van heerlijk ijs, uit de hand van meervoudig Nederlands Kampioen Meester ijsbereider Clevers. Meer dan 100 verschillende ijscreaties, de ene nog lekkerder dan de andere, worden door het enthousiaste Clevers-team gepresenteerd. Ook voor een kop koffie met gebak kunt u bij de ijssalon terecht.

Foto IJssalon Clevers PlasmolenFoto IJssalon Clevers PlasmolenFoto IJssalon Clevers PlasmolenFoto IJssalon Clevers PlasmolenFoto IJssalon Clevers PlasmolenFoto IJssalon Clevers PlasmolenFoto IJssalon Clevers PlasmolenFoto IJssalon Clevers Plasmolen
IJssalon Clevers Plasmolen
Muldershofweg 7
6586 AG Plasmolen
OpeningstijdenMaandag t/m zondag van 10:30 - 22:30 uur