Foto Restaurant De Kombuis

Restaurant De Kombuis

Plasmolen

Restaurant De Kombuis

Restaurant De Kombuis is een comfortabele restaurant en biedt plaats aan ruim 100 gasten. Ons riante terras heeft een mediterrane sfeer en bevat maar liefst 140 zitplaatsen. Ook in de serre is het aangenaam vertoeven. Wij zijn voorzien van een aparte zaal met mogelijkheden voor: Bruiloften, receptie, jubileum, verjaardag, examenfeest, geboortefeest, doopfeest, buurtfeest en andere feesten. Vergaderingen, presentaties, workshops, exposities, lezingen, enz. Stemmige locatie om te condoleren of na begrafenis of crematie koffie te drinken en/of de maaltijd te gebruiken. In een persoonlijk gesprek spreken wij graag uw wensen door en dat wij maatwerk leveren is vanzelfsprekend.

Menukaart restaurant
"Onze keuken is aan alle kanten open. Wij koken ambachtelijk" Op onze website vindt u onze uitgebreide menukaart, lunchekaart en drankenkaart.

Wij zijn tevens van alle gemakken voorzien. Rolstoelvriendelijk, mindervalide toilet, AED en zuurstof. Parkeren kan zonder kosten voor de deur. Ook voor touringcars. Komt u vanaf de A73? Dan afslag Mook. Plasmolen ligt aan de N271 tussen Nijmegen en Venlo.

Foto Restaurant De KombuisFoto Restaurant De KombuisFoto Restaurant De KombuisFoto Restaurant De KombuisFoto Restaurant De KombuisFoto Restaurant De KombuisFoto Restaurant De KombuisFoto Restaurant De Kombuis
Restaurant De Kombuis
Muldershofweg 5
6586 AG Plasmolen
OpeningstijdenVan maart t/m september: Vanaf 12.00 uur – 21.00 uur
Van oktober t/m februari : Vanaf 16.00 uur – 21.00 uur
Dinsdagen gesloten.