Foto Restaurant De Plasmolense Hof

Restaurant De Plasmolense Hof

Plasmolen

Restaurant De Plasmolense Hof

Restaurant De Plasmolense Hof ligt in het kleine plaatsje Plasmolen geliefd bij schilders, natuurminnaars en culinaire fijnproevers. Niet ver van de plaats waar de drie provincies Gelderland, Brabant en Limburg elkaar ontmoeten.

De fraaie, karakteristieke, witte  boerderij omgeven door het groen met aan de voorzijde een zonnig terras en aan de achterzijde een besloten binnentuin. De landelijke ongedwongenheid en gastvrijheid maken de Plasmolense Hof tot een unieke locatie waar het simpelweg genieten is. 

Bij de Plasmolense Hof is het genieten en verrast worden. Onze à la carte kaart is veelzijdig met gerechten uit de Franse keuken en worden op frisse en eigentijdse wijze gepresenteerd. De culinaire ideeën van de koks kunt u ook proeven in ons vorkjesdiner of verrassingsmenu. Creatieve en smaakvolle gerechten verfijnd met de mooiste producten van het seizoen. Op zaterdag presenteren wij onze Vesperije, een zeer uitgebreid driegangendiner in buffervorm met tal van koude en warme heerlijkheden, frisse hapjes en zoete versnaperingen.

Foto Restaurant De Plasmolense HofFoto Restaurant De Plasmolense HofFoto Restaurant De Plasmolense HofFoto Restaurant De Plasmolense HofFoto Restaurant De Plasmolense HofFoto Restaurant De Plasmolense HofFoto Restaurant De Plasmolense HofFoto Restaurant De Plasmolense HofFoto Restaurant De Plasmolense HofFoto Restaurant De Plasmolense HofFoto Restaurant De Plasmolense Hof
Restaurant De Plasmolense Hof
Rijksweg 203
6586 AA Plasmolen
OpeningstijdenDinsdag t/m vrijdag geopend vanaf 18.00 uur, Zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur. Feesten en partijen ook mogelijk buiten de openingstijden.