Foto Bungalowpark De Riethorst

Bungalowpark De Riethorst

Plasmolen

Bungalowpark De Riethorst

Het kleinschalige familiepark De Riethorst ligt in een landelijke oase in de kop van Noord-Limburg. Gelegen tussen de Maas en Mookerheide, de brug tussen Maas en heuvelland, met ongekende recreatieve mogelijkheden. Hier ervaar je de geweldige ambiance van uitgestrekte bos- en heidegebieden, een uniek stuwwallenlandschap en een grote diversiteit aan cultuurhistorisch waardevolle elementen, duidend op een Romeins verleden.

Het Bourgondische zuiden begint in Plasmolen-Mook. In tal van gezellige restaurants word je gastvrij onthaald. Noord-Limburg is aspergegebied bij uitstek, de diverse restaurants bieden in het aspergeseizoen voortreffelijke gerechten aan. Maar ook voor een kopje koffie met een stuk Limburgse vlaai ben je hier van harte welkom.

U kunt bij ons terecht voor zowel korte als lange periodes in een van onze bungalows.
Al onze bungalows zijn onlangs gerenoveerd. wij hebben 6-persoonsbungalows , waarvan enkele beschikken over een tweede badkamer. Maar ook een compleet familiehuis voor tien personen. Meer weten? Kijk gerust op de website of neem contact op. Wij staan u graag te woord.

Foto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De Riethorst
Bungalowpark De Riethorst
Riethorsterweg 10a
6586 AC Plasmolen