Foto Bungalowpark De Riethorst

Bungalowpark De Riethorst

Plasmolen

Bungalowpark De Riethorst

Luxe 6-persoons bungalows en 10-persoons familiehuis op kleinschalig vakantiepark in Plasmolen

Kleinschalig vakantiepark De Riethorst ligt in een schitterend, landelijk gebied in de kop van Noord-Limburg. Gelegen tussen de Maas en Mookerheide, de ‘brug’ tussen Maas en heuvelland, treft u een landschap met ongekende recreatieve mogelijkheden.

Ervaar de imponerende pracht van uitgestrekte bos- en heidegebieden, een uniek stuwwallenlandschap, uiterwaarden, een grote recreatieplas en de vele cultuurhistorisch waardevolle elementen die duiden op het Romeinse verleden van de streek.

Wat kan er in deze streek beter als uitvalsbasis dienen dan één van onze comfortabele vakantiehuizen? Boek uw verblijf op ons kleinschalig vakantiepark De Riethorst en geniet van al het moois dat Plasmolen en omgeving te bieden heeft!

Accommodaties

Op ons kleinschalig bungalowpark bieden wij verschillende typen vakantiebungalows aan. Zo kunt u kiezen voor een 6-persoons bungalow type Zevendal of een 6-persoons bungalow type Jansberg, waarbij u beschikt beschikt over een extra badkamer en een extra toilet. Ook het luxe 10-persoons familiehuis ‘Ons Ald Huus’ met sauna behoort tot de mogelijkheden.

Onze bungalows zijn in de jaren negentig door de toenmalige eigenaar met zorg en aandacht gebouwd en recent compleet gerenoveerd en gestyled.

Of u nu op zoek bent naar een romantisch weekendje weg met z’n tweeën, een gezellige familievakantie of een rustige vakantie in de natuur, bij De Riethorst bent u aan het juiste adres. Kom tot rust in een van onze comfortabele accommodaties en geniet van al het moois dat Limburg te bieden heeft!

Kijk voor meer informatie op onze website: www.deriethorst.com

Foto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De RiethorstFoto Bungalowpark De Riethorst
Bungalowpark De Riethorst
Riethorsterweg 10a
6586 AC Plasmolen