Foto Camping De Geuldert

Camping De Geuldert

Plasmolen

Camping De Geuldert

Laat de dagelijkse sleur achter je en kom tot rust te midden van de natuurlijke schoonheid van Camping De Geuldert. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Aan de voet van de St. Jansberg bevindt zich camping "De Geuldert". Een familiebedrijf sinds 1917, waar rust en gezelligheid centraal staan. 
Wij bieden ruime kampeerplekken met 6 ampère of 10 ampère stroomvoorziening, een camperveld en een schoon en modern sanitair gebouw voorzien van een MIVA ruimte! 
Tijdens je verblijf geniet je van de diverse faciliteiten: Wij hebben een gezellige kantine met terras, een cafetaria, een speeltuin met air trampoline, fitness toestellen en een kinderboerderij. 
De Geuldert ligt in een betoverend gebied met talloze mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Ontdek wandel- en fietspaden, rechtstreeks vanaf de camping, die je meenemen door adembenemende landschappen. Ontdek de indrukwekkende geschiedenis van Plasmolen, proef de regionale gerechten en geniet van de gastvrijheid van de lokale bevolking.

Foto Camping De GeuldertFoto Camping De GeuldertFoto Camping De GeuldertFoto Camping De GeuldertFoto Camping De GeuldertFoto Camping De GeuldertFoto Camping De GeuldertFoto Camping De GeuldertFoto Camping De GeuldertFoto Camping De GeuldertFoto Camping De GeuldertFoto Camping De GeuldertFoto Camping De GeuldertFoto Camping De GeuldertFoto Camping De Geuldert
Camping De Geuldert
Schildersweg 6
6586 AL Plasmolen