Foto Camping De Geuldert

Camping De Geuldert

Plasmolen

Camping De Geuldert

​Camping "De Geuldert" is gelegen aan de voet van de Sint-Jansberg met diverse wandel- fiets- en ATB routes. Tevens ligt het aan de route van de grote jaarlijkse Nijmeegse wandelvierdaagse. ln de omgeving zijn diverse beziens-waardigheden zoals Berg en Dal met zijn prachtige vergezichten, het Afrikamuseum, de Heilige Landstichting, het Bevrijdingsmuseum te Groesbeek en het Oorlogsmuseum te Overloon. Er is tevens mogelijkheid tot paardrijden in een prachtige omgeving op ca. 3 km. afstand van onze camping. Onze Camping zelf straalt gezelligheid en rust uit en u vindt op ons terrein een gezellige kinderboerderij waar de kinderen naar hartelust kunnen knuffelen met diertjes.

Onze camping is gelegen op loopafstand van het grote watersportgebied "De Grote Siep" (Mookerplas) waarbij mogelijkheden tot vissen, surfen, zwemmen en andere sporten en spellen. Tevens is er een groot prachtig aangelegd zandstrand met speeltuin. Op ca. 5 km  afstand bevindt zich een subtropisch zwembad. Vlak naast onze camping kunt U een partij midget-golf spelen.

Camping "De Geuldert" heeft toeristische plaatsen, seizoensplaatsen en jaarplaatsen. Onze Camperplaatsen beschikken over waterstort. We hebben basisplaatsen met 6 ampere en comfortplaatsen met 10 ampere en water.         

Foto Camping De GeuldertFoto Camping De GeuldertFoto Camping De GeuldertFoto Camping De GeuldertFoto Camping De GeuldertFoto Camping De GeuldertFoto Camping De GeuldertFoto Camping De GeuldertFoto Camping De GeuldertFoto Camping De GeuldertFoto Camping De Geuldert
Camping De Geuldert
Schildersweg 6
6586 AL Plasmolen