Foto Camping Eldorado

Camping Eldorado

Plasmolen

Camping Eldorado

Welkom bij Camping Eldorado, waar de natuurlijke schoonheid van de Mookerheide samensmelt met een ongeëvenaarde kampeerervaring aan het water. Gelegen op een steenworp afstand van de Mookerheide, bieden wij een idyllische setting voor liefhebbers van rust, water, natuur en avontuur.

Het majestueuze landschap van de Mookerheide vormt het perfecte decor voor onze camping. Met de heidevelden en bossen op een steenworp afstand, biedt Camping Eldorado een prachtige ontsnapping aan de hectiek van het dagelijks leven. Bovendien is onze locatie gunstig gelegen nabij een scala aan gezellige horecagelegenheden, zodat je na een dag vol verkenning heerlijk kunt ontspannen en genieten van lokale lekkernijen.

Een van de onmiskenbare hoogtepunten van Camping Eldorado is het adembenemende uitzicht op het water. Of je nu ontspant op je kampeerplek of een wandeling maakt langs de oever, het is genieten aan de Mookerplas.

Nieuw bij Camping Eldorado zijn onze luxe toeristische kampeerplaatsen direct aan het water, speciaal ontworpen om je een exclusieve en comfortabele ervaring te bieden. Ook hebben we speciale plaatsen met privé sanitair, waardoor je kunt genieten van het buitenleven met het gemak en de luxe die je verdient!

Of je nu een fervent natuurliefhebber bent, een liefhebber van gastronomie of gewoon op zoek bent naar een heerlijke plek om te ontspannen aan het water, Camping Eldorado is de ideale bestemming voor jouw volgende kampeervakantie.

Bekijk ook: Jachthaven Eldorado.

Foto Camping EldoradoFoto Camping EldoradoFoto Camping EldoradoFoto Camping EldoradoFoto Camping Eldorado
Camping Eldorado
Witteweg 18
6586 AE Plasmolen